Toroğlu şikeyi anlattı!

32. Gün'de şikeyi anlatan Erman Toroğlu argodaki ünlü bir deyimi sansürsüz söyleyince Birand gülme krizine girdi...Mehmet Ali Birand'ın hazırladığı 32. Gün'ün konuğu ünlü futbol yorumcusu ve eski hakemErman Toroğlu oldu. HALK GÜL VE ARINÇ GİBİ DÜŞÜNÜYOR Ü

Toroğlu şikeyi anlattı!

32. Gün'de şikeyi anlatan Erman Toroğlu argodaki ünlü bir deyimi sansürsüz söyleyince Birand gülme krizine girdi...

Mehmet Ali Birand'ın hazırladığı 32. Gün'ün konuğu ünlü futbol yorumcusu ve eski hakemErman Toroğlu oldu. 

HALK GÜL VE ARINÇ GİBİ DÜŞÜNÜYOR
Ünlü yorumcu, Köşk'ten dönen Şike yasasıyla ilgili olarak "referanduma gidilmesi halinde halkın en az yüzde 70'inin Abdullah Gül ve Bülent Arınç gibi düşündüğünü" ileri sürdü.

GÜL VETO ETMİŞTİ
Şike suçlarına ilişin düzenlemenin yer aldığı yasa Köşk'ten veto yiyerek Meclis'e geri gönderilmişti. Cumhurbaşkanı Gül yasayı veto etmesine gerekçe olarak "Kişiye özel" vurgusu yaparken, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da yasadan duydukları rahatsızlıkları dile getirmişti.

Şike yasasının veto yemesinin ardından Ak Partili vekiller arasında farklı görüşler de ortaya çıkmıştı.
 

VİDEO İÇİN TIKLAYIN...


REFERANDUMDA EN AZ YÜZDE 70
Spor yorumcusu Erman Toroğlu, yılardır futbolun içinde yer aldığını hatırlatarak halkın şike yasasıyla ilgili olarak Cumhur Başkanı Gül ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la aynı şekilde düşündüğünü ifade etti. Toroğlu, "Bakın yıllardır bu işin içerisindeyim. Eğer şike yasasıyla ilgili olarak referanduma gidilsin, halkın en az yüzde 70'i Abdullah Gül ve Bülent Arınç gibi düşünmüyorsa, ben yorumculuğu bırakırım, bir daha da dönmem" dedi.

Ünlü yorumcu gündemi sallayan şike yasasına dair soruları cevaplarken Birand'ı gülme krizine sokan yorumlar yaptı.

Argodaki ünlü bir deyimi 'ünlü İspanyol atasözü' diyerek hatırlatan Toroğlu, "hayalle yaşayan sıça...en ölür" deyince Birand kendini kahkaha patlatmaktan alıkoyamadı. Şikenin nasıl yapıldığını, kimin kimleri nasıl bağladığını anlatan Toroğlu tanık olduğu bazı olayları da paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor