Toraman: "Trabzonspor maçı..."

Beşiktaş kaptanı İbrahim Toraman, Trabzonspor ile oynayacakları kritik lig maçı öncesinde önemli açıklamalar yaptı.Beşiktaş kaptanı İbrahim Toraman, bugünkü Trabzonspor derbisinde alacakları sonucun, hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid ile yapa

Toraman: "Trabzonspor maçı..."

Beşiktaş kaptanı İbrahim Toraman, Trabzonspor ile oynayacakları kritik lig maçı öncesinde önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş kaptanı İbrahim Toraman, bugünkü Trabzonspor derbisinde alacakları sonucun, hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid ile yapacakları maça da yansıyacağını ifade etti.

Ligde Trabzonspor'la aralarında 3 puanlık bir fark olduğunu söyleyip, "Bu farkı açmamız gerekiyor. Zaten üstümüzdeki takımların kaybını beklerken bizim kaybetmemiz olmaz. Ardından Atletico Madrid ile çok önemli bir maçımız var. Trabzon maçının sonucu, o karşılaşmaya da yansıyacak. İspanya'ya Trabzonspor'u yenerek moralli bir şekilde gitmek istiyoruz. O maça yüksek moralli çıkmamız çok önemli. Bu nedenle derbiyi mutlaka kazanmalıyız" dedi.

Çok geniş bir kadrolarının olduğunu ve sakat ya da cezalı oyuncuların eksikliklerinin kendilerini çok fazla etkilemeyeceğini ifade eden Toraman, "Kimsenin eksikliğini hissetmiyoruz. Bu takımda herkesin yeri doldurulur. 'O olsaydı, bu olsaydı' diyerek varsayımlarla konuşmak kadar küçük düşürücü bir şey olamaz. Bu konuşmalar takımın genelini aşağılayıcı. Biz bir takımız ve yaklaşık 28 kişilik kadromuz var. Her mevkiinin birçok oyuncusu var" diye konuştu.

'HERKES DÜŞÜNSÜN'
Bu sezon eksikliğini hissettikleri şeylerin bireysel oyuncu eksikliği olmadığını belirten kaptan "En önemlisi ofansif oyuncuların yeterince hızlı geri dönmemeleri. Genelde bu sıkıntıyı maçların sonlarında yaşıyoruz. Bunda en önemli etken yoğun maç trafiği. Çok fazla ve sık maç oynadık.

Bir diğer eksiğimiz de taraftar. Bu sene en çok taraftarsız oynayan takım biziz. Bunun nedenini gerçekten anlamış değilim. Evimizde oynayacağımız maça taraftar desteğiyle +1 başlayacağımız yerde ceza aldığımız için taraftarsız oynuyoruz. Bunu herkesin bir kez daha düşünmesi gerekir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler