Toraman: Sezonun en kötü futbolu

Beşiktaş Kaptanı İbrahim Toraman, Trabzonspor karşısında sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını söyledi.İbrahim, öncelikle kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür ederek, ''İyi desteklediler ama biz onları mutlu edemedik'' dedi.''Bugün sezonun en kötü maçın

Toraman: Sezonun en kötü futbolu

Beşiktaş Kaptanı İbrahim Toraman, Trabzonspor karşısında sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını söyledi.

İbrahim, öncelikle kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür ederek, ''İyi desteklediler ama biz onları mutlu edemedik'' dedi.

''Bugün sezonun en kötü maçını oynadık'' diyen İbrahim, ''Baştan sona kadar iyi değildik. Trabzonspor ise iyi oynadı ve mücadele etti. Önümüzde UEFA Avrupa Ligi maçı var. Bizim için çok önemli, inşallah orada başarılı oluruz. Takım olarak iyi seviyede değiliz, iyi mücadele edemiyoruz. Sıkıntılar var ve kopuk oynuyoruz'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta başkanlık ve parasal durumlarla ilgili sorunların kendilerini etkileyip etkilemediği sorusuna İbrahim, ''Olumsuz atmosferden herkes etkilenebilir ama sahaya çıkınca işimizi yapmalıyız. Ama biz maalesef saha içinde sıkıntılar çekiyoruz. Genel olarak takımda bir düşüş var'' diye yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor