Toraman o pozisyonu yorumladı

Beşiktaş'ın deneyimli ismi İbrahim Toraman, Trabzonspor maçını ve Burak'la arasında geçen tartışmalı penaltı pozisyonunu yorumladı..Öncelikle maçı yorumlayan Toraman, “İzleyenlere güzel bir karşılaşma izlettik, iyi bir maç oldu. Zor bir deplasman burası,

Toraman o pozisyonu yorumladı

Beşiktaş'ın deneyimli ismi İbrahim Toraman, Trabzonspor maçını ve Burak'la arasında geçen tartışmalı penaltı pozisyonunu yorumladı..

Öncelikle maçı yorumlayan Toraman, “İzleyenlere güzel bir karşılaşma izlettik, iyi bir maç oldu. Zor bir deplasman burası, böyle baskılı bir taraftar önünde oynamak da zor ancak tecrübeli bir takımız biz de.. İlk yarı sahamızda kabul ettik oyunu ancak, ikinci yarıda baskı kurduk. Sonuçta böyle bir deplasmanda 3 puan almak çok önemliydi” dedi.

 Bu maçta ön liberoda oynamasını da yorumlayan başarılı futbolcu bu konuda şunları kaydetti; “Nerde görev alırsam oynarım. Ben ön libero ve sağ bekte de oynuyorum. Şampiyon olurken de oynadım bugünkü mevkide. Mustafa hoca zamanında da çok oynadım orada. Ancak yüzde yüz hazır değilim. Burnum kırıldıktan sonra 1,5 ay sonra ilk maçım. Tam gücümde değilim ama gücüm yerine gelince çok daha faydalı olacağımı düşünüyorum”.

Toraman, Burak’ın elle oynama ve penaltı beklediği pozisyonu da yorumlayarak “Pozisyonda Burak defansın arkasına sızdı ve kademeye girdim, dönerken kolumun birleşik olduğunu düşünüyorum. Burak’ın bir itirazı vardı ama bence pozisyon gayet normal. Penaltı yoktu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor