Toplantı sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, UEFA ile yaptığı toplantının ardından Spor Toto Süper Lig kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldi.Toplantının ardından Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Hasan Akıncıoğlu önemli açıklamalar yaptı.

Toplantı sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, UEFA ile yaptığı toplantının ardından Spor Toto Süper Lig kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantının ardından Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Hasan Akıncıoğlu önemli açıklamalar yaptı.

Akıncıoğlu toplantının ardından şunları söyledi: "Federasyon başkanımız  Mehmet Ali Aydınlar 26 Ocak'ta yapılacak genel kurulda bir önerge verecek

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, dün UEFA ile yaptığı görüşmeler neticesinde, 26 Ocak'taki Genel Kurul'da; müsabakanın sonucunu etkilemeye yönelik fiillerle ilgili olarak 12 puandan başlayarak puan silinmesine, bu suça karışan kişilerin para cezasıyla cezalandırılmasına, suçu işlemiş kulüplerin UEFA müsakabalarına katılmamalarına dair önerge verecek.

En az 12 puandan başlamak üzere cezalar verilecek. TFF Başkanı önümüzdeki günlerde daha detaylı bir açıklama yapacaktır.

Buna göre suçlu bulunan takımlar lig ve kupa şampiyonluğu yaşamışsa, kupaları da geri alınacak. Kabul edilirse de puan silmeler play-off'lardan önce gerçekleştirilecek. 58. maddenin değişmesi de söz konusu değil."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor