Toplantı protestoyla başladı

Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı başlarken, bir grup Ankaragücü taraftarı protesto gösterisinde bulundu.''Futbol Federasyonu-Spor Toto Süper Lig Kulüpleri buluşması'' toplantısı Ankara'da başladı.JW Marrıott Otel'de gerçekleştir

Toplantı protestoyla başladı

Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı başlarken, bir grup Ankaragücü taraftarı protesto gösterisinde bulundu.

''Futbol Federasyonu-Spor Toto Süper Lig Kulüpleri buluşması'' toplantısı Ankara'da başladı.

JW Marrıott Otel'de gerçekleştirilen toplantı öncesinde bir gurup Ankaragücü taraftarı, otel önünde toplanarak, ''Sahipsiz Ankara'', ''TFF istifa'', ''Kulüpler Birliği istifa'', ''Bu takım düşerse katliam çıkar'' ve ''Turgut'u satanı, biz de satarız'' yönünde tezahüratta bulundu.

Taraftarların protestosu sırasında, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın içinde bulunduğu otomobil otelin giriş kapısına yanaştı. Aysal'ın araçtan indiği sırada taraftarlar, ''Teşekkürler başkan'', ''Sizin yaptığınızı Bursa yapmadı'' diye slogan attı. Bunun üzerine Aysal da taraftarları selamladı.

Daha sonra taraftarlar, görevlilerce otelden uzaklaştırıldı.

Ankaragücü taraftarları otelden ayrılırken de Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve Bursaspor aleyhinde tezahüratta bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler