Tolunay Kafkas,Özdilek rekabeti

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek bugüne kadar görev yaptıkları takımların başında 9. kez karşı karşıya geldiler.Kafkas, Kayserispor, Gaziantepspor ve Trabzonspor’un başında bulunduğu

Tolunay Kafkas,Özdilek rekabeti

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek bugüne kadar görev yaptıkları takımların başında 9. kez karşı karşıya geldiler.

Kafkas, Kayserispor, Gaziantepspor ve Trabzonspor’un başında bulunduğu dönemlerde Lig ve Kupa olmak üzere 9 kez Mehmet Özdilek ile karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda ise iki teknik adam galibiyetlerde bir birlerine üstünlük kuramadı.

4 maç Tolunay Kafkas kazanırken, 4 maçta Mehmet Özdilek kazandı. 1 maçta ise taraftarlar bir birlerine üstünlük kuramadılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor