Tolunay Kafkas'ın 11'i nasıl olacak?

Trabzonspor'da kadro yine değişecek. Zokora'nın cezası doldu, giray sarı kart cezalısıHer hafta farklı bir kadro ile sahaya çıkmak zorunda kalan Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu karşısında da farklı bir kadro ile sahaya çıkacak. Savunmada cezalı olan Giray’

Tolunay Kafkas'ın 11'i nasıl olacak?

Trabzonspor'da kadro yine değişecek. Zokora'nın cezası doldu, giray sarı kart cezalısı

Her hafta farklı bir kadro ile sahaya çıkmak zorunda kalan Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu karşısında da farklı bir kadro ile sahaya çıkacak.

 Savunmada cezalı olan Giray’ın yerine Mustafa Yumlu’ya görev vermesi beklenen Kafkas’ın formsuz olan Sol Bamba’yı oynatıp-oynatmayacağı ise merak konusu. Sol Bamba’nın görev almaması halinde Celustka ve Abdullah Karmil’in bu bölgede görev alabilecek isimler arasında yer alıyor.

Sağ tarafta Serkan’a solda ise Marek Cech’e forma vermesi beklenen Kafkas’ın, orta sahada Zokora, Colman, Adrian ve Olcan’ı görev vermesi bekleniyor. Forvet bölgesinde ise Halil ve Henrique’yi oynatmayı planladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor