Tolunay Kafkas'a tam destek

Trabzonspor'da yönetim ligdeki kötü gidişatı masaya yatırırken, teknik direktör Tolunay Kafkas'a destek verildi. Sivasspor maçının ardından İstanbul'a dönmeyerek takımla birlikte Trabzon'a gelen başkan Sadri Şener, tesislerde dün önce yöneticilerle, ardın

Tolunay Kafkas'a tam destek

Trabzonspor'da yönetim ligdeki kötü gidişatı masaya yatırırken, teknik direktör Tolunay Kafkas'a destek verildi. Sivasspor maçının ardından İstanbul'a dönmeyerek takımla birlikte Trabzon'a gelen başkan Sadri Şener, tesislerde dün önce yöneticilerle, ardından da teknik direktör Tolunay Kafkas ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Kafkas'tan Sivasspor mağlubiyeti ile ilgili rapor alan Şener'in, "Kadro dışı dahil istediğin kararları alabilirsin. Ne istiyorsan yapalım" dediği öğrenildi. Tolunay Kafkas'ın, Şener'e radikal kararlar için erken olduğunu dile getirdiği, takımı toparlamaya çalışacağını belirterek biraz daha sabır ve zaman istediği belirlendi.

 
BASIN TOPLANTISI YAPACAK
Tolunay Kafkas'ın sözleri üzerine yönetim, Fenerbahçe derbisini bekleme kararı aldı. Ancak derbinin de kaybedilmesi halinde kadro dışı bırakma ve büyük para cezaları dahil takımda radikal kararların gündeme gelmesi bekleniyor. Tolunay Kafkas, bugün tesislerde saat 12.00'de basın toplantısı düzenleyecek. Sivasspor mağlubiyeti sonrası 'Sakin olun, bir sorun yok. Bu takımı toparlayacağız' diyen bordo-mavili çalıştırıcının, Fenerbahçe derbisi öncesi taraftarlara ve camiaya birlik mesajı vereceği, futbolculara destek olmalarını isteyeceği dile getirildi.
 
BENiM HATAMDI
Trabzonspor kafilesi, Sivas dönüşü protestoya maruz kaldı. Trabzon Havaalanı'nda bir grup taraftar, bordo- mavili futbolculara laf atarken, teknik direktör Tolunay Kafkas araya girerek ortamı sakinleştirdi. Kızgın taraftarların yanına giden Kafkas, "Futbolculara bir şey söylemeyin, benim hatamdı" diyerek olayın büyümesini engelledi.
 
AKHİSAR 'DAN SONRA EN KÖTÜ
Süper Lig'in 25 golle en az gol atan takımları arasında yer alan Trabzonspor, gol pozisyonu değerlendirme oranında yüzde 23'le Akhisar Belediye'den (yüzde 17) sonra en kötü ikinci takım oldu. Fırtına 105 pozisyondan 25'ini değerlendirdi. Lider G.Saray ise girdiği 102 pozisyonda 40 gol attı.
 
BİR ATIMLIK ATEŞ VE BARUT!
Yerel basın, Sivas yenilgisine tepki gösterdi. Günebakış, "Bir atımlık ateş ve barut. Trabzonspor Sivas'ta yine eskiye döndü" derken, Karadeniz, "Şaka mısınız siz nesiniz?" manşetini attı. Taka, "Ateş ve barut elde patladı", İlkhaber, "Böyle gelmiş böyle gidecek korkarız vallah" başlığıyla çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor