Tolunay Kafkas Milli takıma doğru

A Milli Futbol takımında Guus Hiddink'le ayrılan yolların ardından bilindiği üzere Abdullah Avcı ile anlaşma sağlanmıştı.Bu gece TRT 3 Ekranlarında yayınlanan spor programına katılan çiçeği burnunda A Milli hocası Abdullah Avcı çok özel açıklamalarda bulu

Tolunay Kafkas Milli takıma doğru

A Milli Futbol takımında Guus Hiddink'le ayrılan yolların ardından bilindiği üzere Abdullah Avcı ile anlaşma sağlanmıştı.

Bu gece TRT 3 Ekranlarında yayınlanan spor programına katılan çiçeği burnunda A Milli hocası Abdullah Avcı çok özel açıklamalarda bulundu.

TOLUNAY İLE ÇALIŞACAĞIM

A Milli takımın yeni antrenörü olan Abdullah Avcı katıldığı spor programında, Trabzonspor'da en parlak dönemini yaşayan eski futbolcu, antrenör olan Tolunay Kafkas ile çalışacağını duyurdu.

FUTBOLU OKULLARA SOKACAĞIZ

Futbolun eğitimini küçük yaşta aşılamaya çalışacağız. Küçük zihinlere futbolu kökten yerleştirmeyi hedefliyoruz.

MİLLİ TAKIMIN KAPISININ AÇIK OLMADIĞI OYUNCU YOK

A Milli takımda görmek istediği futbolcular konusunda ise; "Türkiye'de yetişen futbolculara elbette önceliğim olacaktır. Yaşı çok önemli değil ama Türk futbolunu bilen futbolcu olması gerekir. Yine de Milli takımın kapısının açık olmadığı futbolcu yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler