Tolunay Kafkas konuştu

Deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Trabzonspor geriden gelerek öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamayınca sahadan boynu bükük ayrıldı. Karşılaşma sonunda açıklama yapan Tolunay Kafkas, “ çok çekişmeli bir maç oldu şok bir gol ile başladık ve sonrasınd

Tolunay Kafkas konuştu

Deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Trabzonspor geriden gelerek öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamayınca sahadan boynu bükük ayrıldı. Karşılaşma sonunda açıklama yapan Tolunay Kafkas, “ çok çekişmeli bir maç oldu şok bir gol ile başladık ve sonrasında çok basit bir gol yedik ve sonucu ağır bir fatura aldık.”dedi.

Kafkas, “ Sekiz oyuncumuz kart sınırındaydı onların yerini dolduracak sporcularımız var. Zaman zaman her takımın iniş ve çıkışları olur bizde bu sene bu duruma geldik ve bizde bu duruma nasıl girdiysek o şekil çıkarız. Fikstür avantajı görünmüyor fakat zorlu. İçeride ve dışarıda yenmek zorundayız. Oyuncularımız beni çok fazla yanıltmıyor. Oyuncularımın ne yapa bileceğini iyi biliyorum. Oyuncularım kırılgan bir yapıya sahip ve bir türlü bunu çözemiyoruz. Bunları toparlamak istiyoruz. Bu on beş günlük arada daha iyi çalışacağız.”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler