Tolga'ya teklif var mı?

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, skor olarak Sivasspor deplasmanından hiçte mutlu olmadan ayrıldıklarını belirterek, “Mağlup olmak hiç beklemediğimiz bir sonuçtu. Teselli olarak son dakikalarda bulduğumuz golle beraber rövanş maçı için

Tolga'ya teklif var mı?

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, skor olarak Sivasspor deplasmanından hiçte mutlu olmadan ayrıldıklarını belirterek, “Mağlup olmak hiç beklemediğimiz bir sonuçtu. Teselli olarak son dakikalarda bulduğumuz golle beraber rövanş maçı için umutlandık“ dedi.

Sapara’nın attığı golle ilgili olarak ise Büyükaydın, "Sapara çok önemli ve güzel bir gol attı. Sapara oynamamasının gerekçesi Milli takım dönüşünde ciddi bir gribal enfeksiyon geçirmişti. Tedavisi biraz uzun sürdü. Akabinde form tutamadı. Kadroda oluyordu ama oynamıyordu. Sivasspor maçında da kadrodaydı, daha sonra oyuna gripte katkı sağlaması hem kendi açısından hem de takımımız için olumlu mesaj verdi. Attığı gol bizim için avantaj oldu. Her durumda bizim orada iyi bir oyun ile yenilmememiz gerekiyordu. İstediğiniz bazen olmuyor. Sonuç olarak mutlu olmasak dahi ikinci ayak için avantaj oldu“ ifadesini kullandı.

“GİRAY’IN ÖZVERİSİNE TEŞEKKÜR ETMEK GEREKİR”
Trabzonspor'da Sol Bamba'nın izinli olması, Giray’in ve Mustafa Yumlu'nun ise hafif sakatlıklarıyla ilgili olarak ise Büyükaydın, "Sol Bamba'nın ailevi sıkıntıları oldu ondan dolayı izin verdik. Giray'ın bir önceki müsabakada başın yarılmasından ötürü dikişleri vardı ama kendisi özveride bulunarak ciddi derecede mücadele örneği göstererek takımımıza katkı sağladı. Öncelikle Giray'a teşekkür etmemiz gerekiyor Giray böyle özverili davranması önemliydi. Savunmada çok sorun olacağını düşünmüyorum. Abdullah Karmil ve Celustka gibi gibi oyuncularımızda savunmada görev yapabilecek oyuncularımız” şeklinde konuştu.

TOLGA ZENGİN TRANSFERİ 

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, takım kaptanı Tolga Zengin’in transferi hakkında kulübe gelen resmi bir talebin olmadığını aktararak, “Kulübe ne Tolga Zengin tarafından ne de başka bir kulüp tarafından resmi olarak bir teklif gelmiş değil, çıkan haberleri de bundan dolayı kabul etmiyorum. Kulübe gelen bir teklif olmadıktan sonra bir görüşme yoksa, oyuncumuzda gelip bize 'bana teklif geldi siz nasıl değerlendiriyorsunuz diye bir girişimi de yok' Tolga bizim oyuncumuz ligler devam ediyor. Sezon sonu geldiğinde böyle bir ortam olur ise oturup karşılıklı konuşuruz” açıklamasında bulundu.

1461 TRABZON KONUSU
Yılmaz Büyükaydın, TFF tarafından Trabzonspor ile 1461 Trabzon arasındaki ilişkiden dolayı gönderilen yazı hakkında ise şu ifadeleri kullandı, “Aynı hisselere sahip iki kulübün aynı ligde oynamaması gibi bir sıkıntı var ortada. TFF yönetim kurulu en son yaptığı toplantı sonrası gönderdiği yazıda bize sunu iletti. Süre koydu ve bu süre zarfından şirket hisselerini bir başka birine devri gerekiyor. Bununda alt yapısını oluşturuyoruz. Muhtemelen bir karar verip belirtilen tarihe kadar yapacağız. Bunu yapmadığınız takdirde takımın Play-off oynamama gibi bir durumu ortaya çıkacak. Bu çok doğru olmaz hem oradaki teknik heyete, futbolculara ve yönetici arkadaşlara haksızlık olur. Gelecek açısından da bunun gerçekleşmesi gerekiyor“ dedi.


“1461 TRABZON KALECİSİ FATİH BİZLERİ ÇOK SEVDİ”

1461 Trabzon kalecisi Fatih Öztürk’ün sözleşmesinin 5 yıl uzatılması konusunda ise Büyükaydın, “1461 Trabzon kulübü ile Fatih'in 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Fatih karakterli oyuncularımızdan birisi ligdeki başarısı da ortada. Bizle beraber olmaktan mutlu. Bizimle birlikte devam edecek“ şeklinde konuştu.

“DAHA İYİ ADIMLAR ATMAK İÇİN ESKİŞEHİRSPOR DEPLASMANINDAN PUANLARLA DÖNMELİYİZ”
Ligin 30. haftasında deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçının önemine vurgu yapan Yılmaz Büyükaydın, daha iyi adımlar atabilmek için Eskişehirspor karşısında puan yada puanlarla dönmeleri gerektiğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı:
“Bizim için önemli bir maç alttaki takımlarında son haftalarda kazanması ligde tekrar bir yarışı ortaya koydu. Puan avantajı olarak biz şuanda önde duruyoruz ama Eskişehirspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek arzusundayız. Bunu başarırsak ligde daha iyi bir konumda ve daha üst sıralara tırmanma şansımız olabilir. Zaten bu sene lig sizlerin de takdir ettiği gibi çok enteresan geçiyor. Puan olarak baktığınızda halen daha puan seviyeleri yakın. Akhisar Belediyespor'a puan kaybetmesek bugün 40 puanımız olacaktı. Bazen istediğiniz şeyler olmuyor. Eskişehirspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz ki daha iyi adımlar atalım.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler