Tolga'ya büyük haksızlık!

Trabzonspor'un ve Türkiye'nin en formda kalecisi Tolga Zengin'e, Türkiye A Milli Takım kamplarında kaleci idmanı bile yaptırılmadığı ve çift kalelerde de farklı mevkilerde oynatıldığı iddiaları Hırvatistan bozgunu üstüne tuz-biber oldu.Hırvatistan maçı ön

Tolga'ya büyük haksızlık!

Trabzonspor'un ve Türkiye'nin en formda kalecisi Tolga Zengin'e, Türkiye A Milli Takım kamplarında kaleci idmanı bile yaptırılmadığı ve çift kalelerde de farklı mevkilerde oynatıldığı iddiaları Hırvatistan bozgunu üstüne tuz-biber oldu.

Hırvatistan maçı öncesi Milli Takım'da Tolga Zengin bombası...

Trabzonspor'un kalecisi Tolga'nın hem Hırvatistan mücadelesi öncesinde hem de daha önceki milli takım antrenmanlarında kalecilikten çok stoper, bek ya da forvet olarak oynatıldığı, deneyimli file bekçisinin de bundan çok rahatsız olduğu kaydedildi.

Sabah'ın haberine göre; Tolga'nın Hırvatistan sınavları için kadroya çağrılınca Oğuz Çetin'i arayıp bu durumdan dolayı rahatsız olduğunu ifade ettiği öğrenildi. Tolga'nın Hırvatistan maçı hazırlıkları sırasında da bu durumu 2-3 defa hem Hiddink hem de Oğuz Çetin'e ilettiği ve "Sorun yok " yanıtını aldığı kaydedildi.

9 ŞUBAT'TAN SONRA İLK KEZ
Kaleci Volkan Demirel'in TT Arena Stadı'ndaki gergin ortamda tribünler ile yaşadığı gerginlik ve küfürleşme sonrası gözler diğer kaleciler Tolga Zengin ve Sinan Bolat'a çevrilmişti.

Yarın kalede kimin oynayacağı daha netlik kazanmazken, Tolga'ya yapılan uygulama Trabzon'da da rahatsızlık yarattı. Bordo- mavili yöneticiler, Hiddink'e tepki gösterip, "Şampiyonlar Ligi kalecisine kimse böyle bir muamele yapamaz. Tolga kaleci, forvet oyuncusu değil" diye konuştular.

Tolga, 9 Şubat'taki Güney Kore maçından beri kadroya giremiyor. Bu yılki Belçika, Avusturya, Kazakistan ve Hırvatistan maçlarında Tolga aday kadroda olmasına rağmen 18'e bile alınmamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor