Tolga'nın talipleri artıyor

Özellikle Rus ekiplerinin büyük rakamlar önerdiği 29 yaşındaki milli kaleciye son olarak Alman ekibi Werder Bremen talip oldu. Bordo-Mavililer’in bu sezonki tüm maçlarında oynayarak bir rekora imza atan Tolga için Bremen’in 5 milyon euro bonservis bedelin

Tolga'nın talipleri artıyor

Özellikle Rus ekiplerinin büyük rakamlar önerdiği 29 yaşındaki milli kaleciye son olarak Alman ekibi Werder Bremen talip oldu.

 

Bordo-Mavililer’in bu sezonki tüm maçlarında oynayarak bir rekora imza atan Tolga için Bremen’in 5 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı , milli kalecinin kendisine de yıllık 2 milyon 250 bin euro ödemeyi planladığı öğrenildi.

 

Wolfsburg’un da transfer listesinde yer alan Tolga için iki Alman ekibinin Süper Final maçlarının bitimini beklediği ve Trabzonspor’un kapsını çalacakları belirtildi .

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor