Tolga'nın İnter şaşkınlığı!

Trabzonspor'un oyuncuları, Şampiyonlar Ligi'ne veda etmenin üzüntüsünü yaşıyorlar.UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda Fransa'nın Lille takımı ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak grubu üçüncü sırada bitiren Trabzonspor'un oyuncuları, Şampiyonlar Li

Tolga'nın İnter şaşkınlığı!

Trabzonspor'un oyuncuları, Şampiyonlar Ligi'ne veda etmenin üzüntüsünü yaşıyorlar.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda Fransa'nın Lille takımı ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak grubu üçüncü sırada bitiren Trabzonspor'un oyuncuları, Şampiyonlar Ligi'ne veda etmenin üzüntüsünü yaşıyorlar.

UEFA Avrupa Ligi'nde yollarına devam edecek olmalarının ise buruk sevincini yaşayan bordo-mavili futbolcular, hafta sonu sahalarında Galatasaray ile yapacakları lig maçına odaklanacaklar.

Takım kaptanı Tolga Zengin, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Lille maçı öncesi kendi göbeklerini kesme şansını yakaladıklarını, ancak bunu değerlendirmediklerini belirterek, ''Benim görüşüm Lille, grubun en iyi top oynayan takımıydı ama gruptan çıkamadı. Manchester United, Manchester City, Ajax, Valencia gibi güçlü takımlar da gruplardan çıkamadı. CSKA Moskova, son dakikalarda attığı golle İnter'i yenerek kazanınca gruptan çıkamadık. Kısmet değilmiş'' dedi.

 Geçmişe dönünce ''ahlarının'' olduğunu söyleyen Tolga, ''Başkan ve asbaşkanımız da bizi yalnız bırakmadılar. Stattan maçı izleyemediler ama öncesinde görüştük. Bir üst turu onlara armağan etmek isterdik ama olmadı. Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiğimiz için üzgünüz. İtalya'da 4 dakikada herşey değişti. Futbolda maalesef her şey elinizde olmuyor. Gerçekten çok üzgünüz. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Çok fazla taraftarımız vardı. Hatta bir ara gözüm rakip takım taraftarı aradı. Taraftarlarımızın da ayağına sağlık. En azından iyi mücadele ettik. Bu kadar ağır zeminde bu kadar yapabildik'' diye konuştu.

Maçın istedikleri gibi gitmediğini ifade eden Tolga, şöyle konuştu: 

''İyi kapanan takımız. Baskılı oynayacaklarını biliyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk. İnter'in yenileceğini düşünmüyorduk. Deplasmanda alacağımız puanı aldık. Gönül isterdi ki ilk kez katıldığımız bu turnuvada üst tura çıkalım ama olmadı. Yolumuza UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz. Güçlü takımlar çıkabilir. Kurayı çekip öyle konuşmak lazım. Takım ismine bakmamak lazım. Biz inandığımızda iyi işler yapıyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler