Tolga'dan şikecilere mesaj

Trabzonspor’un kaptanı ve başarılı file bekçisi Tolga Zengin maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda anlamlı mesajlar verdi.Sivasspor ile oynanan kupa maçında karşılaşmanın son dakikalarında atılan golden dolayı takımın haftaya mutlu girdiğini i

Tolga'dan şikecilere mesaj

Trabzonspor’un kaptanı ve başarılı file bekçisi Tolga Zengin maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda anlamlı mesajlar verdi.

Sivasspor ile oynanan kupa maçında karşılaşmanın son dakikalarında atılan golden dolayı takımın haftaya mutlu girdiğini ifade eden başarılı file bekçisi, Eskişehirspor karşılaşmasının ligde bulundukları sıkıntılı günleri atlatmak açısından çok önemli olduğuna da vurgu yaptı.

Bundan 2 yıl önce Trabzonspor’un aynı tarihte yine Eskişehirsporla karşılaştığını ve bu karşılaşmada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Trabzonspor taraftarı Mustafa Çelik’i de rahmetle alan kaptan "2 sene önce bugün 2 nisan günü vefat eden Mustafa abimiz. Ailesine tekrardan sabır diliyoruz. Yalnız burada önemli olan şu. c Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?” şeklinde konuştu.

Hafta içinde çıkan transfer haberlerine de yanıt veren Kaptan Tolga, “Trabzonspor’un kaptanıyım. Trabzonspor’un oyuncusuyum. Benim dışımda gelişen olaylar. Ben ne olursa olsun Trabzonsporluyum. Ama her şey den önemli olan şuan takımın başarısı. Sene sonu benim başka düşüncem yok. Ben şuan buradayım. Beni nasıl biliyorlarsa ben öyleyim” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor