Tolga'dan önemli açıklamalar

Avrupa Şampiyonası Elemeleri Play-off turunda Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Takım’ın başarılı kalecisi Tolga Zengin, soruları yanıtladı.Hırvatistan ile kendi sahamızda oynayacağımız maçın büyük bir önem taşıdığına dikkat çeken Tolga, bu maçta alına

Tolga'dan önemli açıklamalar

Avrupa Şampiyonası Elemeleri Play-off turunda Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Takım’ın başarılı kalecisi Tolga Zengin, soruları yanıtladı.

Hırvatistan ile kendi sahamızda oynayacağımız maçın büyük bir önem taşıdığına dikkat çeken Tolga, bu maçta alınacak iyi bir sonuçla ikinci maça çıkmadan rakibi demoralize edebileceklerini söyledi.

Tolga Zengin, soruları yanıtladı

Trabzonspor formasıyla sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Tolga, milli takım çatısı altında bir hedef doğrultusunda toplandıklarını belirterek, "Artık hiçbir takım yok, bütün arkadaşlarımızla birlikte bir bayrak altındayız. Çok zorlu iki maçımız var. İlk önce içerde daha sonra da dışarda oynayacağız. Umarım 2008 Avrupa Şampiyonası’nda olduğu gibi turu geçen taraf biz oluruz ve 2 senenin emeğini almış oluruz" dedi.

Hırvatistan’ın çok iyi bir takım olduğunu ifade eden Tolga, "Hırvatistan gerçekten çok iyi bir takım. Ancak bizim takımımız da artık çok kaliteli bir takım. Kadromuzda çok kaliteli oyuncular var. O motivasyonu ve duygu bütünlüğünü yakaladıktan sonra bizim önümüzde durabilecek bir takım yok. Yeter ki o duygu bütünlüğünü yakalayabilelim" şeklinde konuştu.

Milli Takım’ın büyük başarılara imza attığını hatırlatan tecrübeli kaleci, "Türk toplumu, zoru seven bir toplum. Fakat önemli olan başarmak. Milli Takım bu zamana kadar büyük başarılara imza attı. Biz de ilk maçta alacağımız iyi bir sonuçla ikinci maça çıkmadan rakibimizi moral açısından demoralize edebiliriz. Belki de ilk maçta bazı şeylerin adını koyabiliriz. Önemli olan ilk maçta o skoru yakalayabilmek" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler