Tolga'dan mesaj var

İyisiyle kötüsüyle 2012’yi geride bıraktıklarını dile getiren Tolga, “2013’ün Trabzonspor açısından çok daha güzel geçeceğine inanıyorum. Güzel bir futbol sergileyip, müzemize yeni kupalar eklemek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Şahsi ol

Tolga'dan mesaj var

İyisiyle kötüsüyle 2012’yi geride bıraktıklarını dile getiren Tolga, “2013’ün Trabzonspor açısından çok daha güzel geçeceğine inanıyorum. Güzel bir futbol sergileyip, müzemize yeni kupalar eklemek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Şahsi olarak yeni yılda en büyük dileğim ise takımımın başarısının yanı sıra, sakatlık yaşamayacağımız bir sene olması” ifadelerini kullandı. Taraftarlara da seslenen kaptan, “Onlar her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Biz de bunun için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor