Tolga'dan açıklama

  Kupada 2 penaltı kurtararak takımı sırtlayan Tolga Zengin, “Abartmayın, işimi yaptım” dedi ve ekledi: Her alanda sonuna kadar var olacağız. Tüm kayıplarımızı telafi edecek güçteyiz. Trabzonspor, İstanbul deplasmanında Kasımpaşa karşısında zaman zaman sı

Tolga'dan açıklama

 

 
Kupada 2 penaltı kurtararak takımı sırtlayan Tolga Zengin, “Abartmayın, işimi yaptım” dedi ve ekledi: Her alanda sonuna kadar var olacağız. Tüm kayıplarımızı telafi edecek güçteyiz.
 
Trabzonspor, İstanbul deplasmanında Kasımpaşa karşısında zaman zaman sıkıntılı anlar yaşadı ve iş penaltı atışlarına kadar taşındı. Ancak Karadeniz ekibinde kaleci Tolga Zengin bu anlarda fark yarattı ve 2 kurtarışla takımını finale taşıdı. Yaptığı kurtarışlar kadar Bordo-Mavililer’in kaptanının kendi arkadaşları sevinirken penaltı kaçıran rakip takım oyuncularına moral vermesi de gündeme damga vurdu. Tıpkı geçilen tur gibi bunun da abartılmaması gerektiğini söyleyen deneyimli file bekçisi, “Aslında o anlara kadar kalmamalı, daha erken maçı koparmalıydık. Ancak istediğimiz gibi gitmedi her şey. Ben penaltıları kurtardım ama arkadaşlarımın da atışları gole çevirerek en az benim kadar önemli bir katkı yaptığını unutmamak lazım” ifadelerini kullandı.
 
Taraftarına seslendi
 
Bundan sonra hem ligde hem de kupada daha iddialı bir Trabzonspor izletme arzusunda olduklarını da sözlerine ekleyen Tolga Zengin, “Ligde şu ana kadar puan kayıplarına uğradık ama böyle devam etmeyecek. Taşlar her geçen gün yerine oturuyor. Ligin ikinci yarısında daha da iyi olacaktır her şey. Bugüne kadar ciddi bir kopmanın yaşanmaması da avantaj. Trabzonspor taraftarının ilgisini artırarak bizleri desteklemesini istiyoruz. Bizim onlardan tek ve en büyük beklentimiz bu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor