Tolga Zengin'e 2 dev talip

Süper Lig'de 34 maçın tamamında oynayan tek futbolcu olan ve performansıyla göz dolduran Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin'e Almanya'nın iki önemli kulübünden teklif var. Karadeniz temsilcisinin son dönemdeki en başarılı oyuncularından olan Tolga Zengi

Tolga Zengin'e 2 dev talip

Süper Lig'de 34 maçın tamamında oynayan tek futbolcu olan ve performansıyla göz dolduran Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin'e Almanya'nın iki önemli kulübünden teklif var.

 

Karadeniz temsilcisinin son dönemdeki en başarılı oyuncularından olan Tolga Zengin'e iki önemli kulüpten teklif olduğu ortaya çıktı.

 

Bordo-Mavililer'in kaptanı ile Almanya'nın Werder Bremen ve Wolfsburg takımlarının ilgilendiği, menajerler vasıtasıyla da Tolga'ya görüşünün sorulduğu öğrenildi.

 

Trabzonspor altyapısında yetişen ve şu ana kadar başka kulüpte oynamayan Tolga Zengin'in de Avrupa fikrine sıcak baktığı belirtildi. Deneyimli file bekçisinin yakın çevresine, "Trabzonspor benim ailem, evim. Beni tanıyan herkes bu gerçeği bilir. Ama Avrupa'da da bir kariyer düşünüyorum. Bunu bir ayrılık olarak görmem, sadece bir ara diye bakarım. O nedenle sezon bittikten sonra oturup konuşuruz" mesajlarını ilettiği kaydedildi.

 

Rusya'dan da teklifler alan Tolga Zengin'in bu ligi ise düşünmediği de edinilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor