Tolga Zengin'den müthiş cevap!

Tolga Zengin, "O kadar rahat pozisyona giremiyoruz ama golü atarsak tüm takım olarak atıyoruz, yersek tüm takım olarak yiyoruz.Bundan önceki kamplarda böyle şeyler oldu. Ben milli takım olduğu için o bayrağa saygım var. Arkadaşlarıma saygım vardı birşey s

Tolga Zengin'den müthiş cevap!

Tolga Zengin, "O kadar rahat pozisyona giremiyoruz ama golü atarsak tüm takım olarak atıyoruz, yersek tüm takım olarak yiyoruz.

Bundan önceki kamplarda böyle şeyler oldu. Ben milli takım olduğu için o bayrağa saygım var. Arkadaşlarıma saygım vardı birşey söylemedim. Oğuz hocayla konuştum o da dikkat edeceklerini ve böyle birşey olmayacağını söylemişti. Ben Trabzonspor'un kaptanıyım herşeyden önce bana kimsenin saygısı yoksa bile kulübüme insanların saygı duyması gerekir dedim. Böyle birşey yaşandı doğru ama son kampta değil bundan önceki kampta" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler