Tolga Zengin ödülünü aldı

 Tören sonunda, Fatih Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen yılın en değerli futbolcuları ödülleri de dağıtıldı. Tolga, “Yılın En Değerli Kalecisi” ödülünü Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın elinden aldı. “Yılın En Değerli Futbolc

Tolga Zengin ödülünü aldı

 

Tören sonunda, Fatih Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen yılın en değerli futbolcuları ödülleri de dağıtıldı. Tolga, “Yılın En Değerli Kalecisi” ödülünü Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın elinden aldı. 

“Yılın En Değerli Futbolcusu” ödülüne layık görülen Burak’ın ödülünü de yine Kaptanımız Tolga Zengin, Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın elinden aldı.

Tolga Zengin, Fatih Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu 'Fatih Wold Cup 3' etkinliğinde yer aldığı için mutlu olduğunu söyledi. Tolga, "Böyle bir organizasyonda olmak çok büyük mutluluk verici.

Dünyanın her yerinden kardeşlerimizle berabere olmak çok güzel bir duygu. Organizasyonda emeği olan herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor