| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 11 Mayıs 2012 22:57

"Tolga ve annesi için oynadık.."

 Zokora'nın açıklaması"Bu maçı Tolga ve hasta olan annesi için oynadık. Zor zamanlar geçiyor, bu puanı ona armağan ediyoruz. Her bakımdan anlamlı bir puan. Bu sezon çok sıkıntılı anlar yaşadık ama iyi bir final yaptık. İnşallah Tolga ve annesine moral kaz

 

Zokora'nın açıklaması

"Bu maçı Tolga ve hasta olan annesi için oynadık. Zor zamanlar geçiyor, bu puanı ona armağan ediyoruz. Her bakımdan anlamlı bir puan. Bu sezon çok sıkıntılı anlar yaşadık ama iyi bir final yaptık. İnşallah Tolga ve annesine moral kazandırır." 

 

Golü de anlatan Zokora, "O tip serbest vuruşları Burak kullanıyor. Burak sahada olmayınca doğaçlama bir çözüm geliştirmemiz gerekti. Kaleciyi şaşırtmak için kombinasyon yaptık. Ben vurmak için hareketlendim, Olcan'a sen vur dedim. O da vurdu çok güzel bir gol oldu."

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Bu Haber İlginizi Çekebilir

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!
Spor

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!