Tolga transfer piyasasını karıştırdı!

Trabzonspor'un kaptanı Tolga Zengin bir anda transfer piyasasını  karıştırdı. Ayrılık açıklaması yapan tecrübeli filebekçi transfer dedikodularının da fitilini ateşlemiş oldu.Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Tolga Zengin kupa finali sonras

Tolga transfer piyasasını karıştırdı!

Trabzonspor'un kaptanı Tolga Zengin bir anda transfer piyasasını  karıştırdı. Ayrılık açıklaması yapan tecrübeli filebekçi transfer dedikodularının da fitilini ateşlemiş oldu.

Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Tolga Zengin kupa finali sonrasında yaptığı net açıklamalarla takımdan ayrılmak istediğini dile getirmişti. Bu açıklamalarla birlikte birçok kulübün iştahını kabartan başarılı filebekçisi için şimdiden basında birçok iddia ortaya atıldı.

BEŞİKTAŞ'TA İLK HEDEF

Transfer haberlerinin en başında ise Beşiktaş iddiası bulunuyor. Sezon içerisinde de gündeme getirilen iddiaları Tolga yalanlasa da yeni açıklamalarıyla birlikte bu iddia yeniden gün yüzüne çıktı.

Kaleci transfer etmek isteyen Beşiktaş'ın ilk hedefi Tolga Zengin'in olduğu basına yansımasının ardından Başkan  Fikret Orman'ın, bizzat Trabzon’a giderek Tolga'yı transfer etmek için görüşmelere başlayacağı iddia edildi.

BİR TALİP DAHA VE KAPTAN NE YAPACAK...Devamı sayfa 2'de

 

 
BURSA'DA İSTİYOR

Tolga için bir başka iddia da Bursa'dan geldi. Bursaspor'da İngiliz file bekçisi Scott Carson'ı ise yüksek maliyetli olması ve istenilen performansı gösterememesi sebebiyle gönderilmesi düşünüldüğü ve Hikmet Karaman'ın  Carson'ın yerine Trabzonspor'la yol ayrımına gelen Tolga Zengin'i  kadroya katmak istediği iddialar arasında.

TOLGA NE YAPACAK?

Şimdiden başlayan transfer iddialarına henüz cevap vermeyen Tolga'nın basına yansıyan  açıklamalarında özellikle bir konuya vurgu yapması ise dikkatlerden kaçmadı. O konu ise Kaptanın sürekli "Avrupa" isteği olduğunu vurgulaması oldu. Bilindiği gibi sezon içerisinde Tolga'nın adı Alman kulüpleriyle anılıyordu. Yaptığı açıklamalar ve dik duruşuyla Trabzonspor taraftarının sevgisini, saygısını kazanan başarılı kalecinin nasıl bir karar vereceği şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler