Tolga resmi imzayı attı!

Beşiktaş ile anlaşan Trabzonsporlu kaleci Tolga Zengin İstanbul'a gelişinin ardından kulüp binasına geçerek kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.THY'nin tarifeli uçağıyla geldiği Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını ya

Tolga resmi imzayı attı!

Beşiktaş ile anlaşan Trabzonsporlu kaleci Tolga Zengin İstanbul'a gelişinin ardından kulüp binasına geçerek kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

THY'nin tarifeli uçağıyla geldiği Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tolga, transferinin hem Beşiktaş hem Trabzonspor hem de kendisi için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Tolga, Trabzonspor'dan ayrılmasının zor olduğunu ifade ederek, "Neticede insan hayatında böyle şeyleri yaşıyor. Dediğim gibi mutluyum. Yarın inşallah takımla birlikte kampta olacağım" dedi.

"Tabii ki istendiğim bir yere gittiğim için mutluyum" diyen Tolga, transferi hakkında şunları söyledi:

"Ben bir ara transferimi televizyonda altyazı gördüm. Kampta otururken 'Beşiktaş, Tolga Zengin ile anlaştı' diye haber geçti. Menajerimi arayarak, 'Hayırlı olsun anlaşmışsınız. Benim haberim yok' dedim. Biraz yanlış bilgilerle alakalı sıkıntı oldu. Ben transfer için hiç müdahil olmadım. Transferin hiçbir şeyine girmedim. Çünkü Trabzonspor kaptanına bu yakışmazdı. Beşiktaş'a transfer olacak bir futbolcuya da yakışmazdı. Gidişimin iki kulübe de yakışır olması lazımdı. Bana yakışır şekilde olması gerekliydi. Kulüp yöneticileri kendi aralarında konuştular."

Milli kaleci, sosyal medyanın güçlü olmasından dolayı transfer sürecinde sıkıntı yaşadığını dile getirerek, "Bir deli bir kuyuya taş atıyor, 40 akıllı çıkarmaya çalışıyor. Biri orada 'Tolga Zengin hayırlı olsun' yazınca, herkes alıyor ve kullanmaya başlıyor. Transfer süreci uzun oldu. Sıkıntılı olmadı ama bu sebeplerden dolayı biraz uzadı. Önemli olan sonunun hayırlı olmasıydı" değerlendirmesini yaptı.

Tolga Zengin, resmi imzayı attıktan sonra ise şu ifadeleri kullandı

"Öncelikle hem Trabzonspor’a hem Beşiktaş’a hem de benim için hayırlı olsun. Biraz zor bir ayrılık oldu ama neticesinde insan hayatında böyle şeyler yaşıyor. Mutluyum; inşallah yarın takım ile birlikte kampta olacağım.

İstendiğim bir yere geldim; hem beni benimseyen hem de benim benimsediğim bir camiaya geldim. İki taraf için de hayırlı olur inşallah...

Transfer sürecimde yanlış bilgilerden dolayı biraz sıkıntı oldu. Ben bu sürece hiç müdahil olmadım zaten... Hem Trabzonspor kaptanlığı yapmış hem de Beşiktaş’a tranfer olan bir oyuncuya yakışmazdı.
Ayrılışım her iki kulübe de yakışır şekilde olmalıydı, öncelikle bana yakışmalıydı. Kulüplerin kendi aralarında olan konulardı onlar, kendi aralarında konuşup anlaştılar. Sıkıntılı olmadı aslında, ama bazı sebeplerden dolayı transfer süreci biraz uzadı. Önemli olan sonunun güzel ve hayırlı olması.

Önümüzdeki sezon her şeyden önce yeni bir hoca var, yeni bir mantalite var... Oyuncular zaten hocayı benimsemiş durumda. Kaleciler açısından baktığım zaman gerçekten de çok iyi bir kaleci hocası var.

Söylediğim gibi güzel günler göreceğiz. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Bu hedefin de ne olduğu bellidir, onun aşağısı da başarı değildir. Arkadaşlarımla beraber bu hedefleri gerçekleştirmeye çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor