Tolga Geri Döndü

Trabzonspor yönetimi Tolga Seyhan'la sözleşme imzaladı.Bir yıllığına kiralık olarak sözleşmeye imza atan Tolga Seyhan yeniden Trabzonspor'a döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.Deneyimli futbolcu Trabzonspor'la hiçbir şekilde ekonomik bir sorun yaşamad

Tolga Geri Döndü

Trabzonspor yönetimi Tolga Seyhan'la sözleşme imzaladı.Bir yıllığına kiralık olarak sözleşmeye imza atan Tolga Seyhan yeniden Trabzonspor'a döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.Deneyimli futbolcu Trabzonspor'la hiçbir şekilde ekonomik bir sorun yaşamadığını ve yaşamayacağınıda sözlerine ekledi.

Tolga, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüp başkan yardımcısı Muzaffer Ermiş'in hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 1 yıllığına bordo-mavili takımın renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı. 

Tolga, imza töreninde yaptığı konuşmada, transferde kendisine yardımcı olan kulüp başkanı Nuri Albayrak ve teknik direktör Ziya Doğan'a çok teşekkür ettiğini belirterek, ''İnşallah hem benim hem Trabzonspor için iyi bir sezon geçer. Trabzonspor, her zaman hedefleri olan şampiyonluğa oynayan ekip. Bu ekip içinde olmaktan ve buraya dönmekten mutluyum. Herkesin beklediği özlediği şampiyonluğa inşallah ulaşırız'' dedi.   

Kendisine inananları mahcup etmeyeceğini ifade eden Tolga, ''Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım. Buradan iyi şekilde ayrılmıştım. Kimseye kırgın değildim. Kimseyle kötü bir ilişkim olmamıştı ve olmayacak. İnşallah transferim benim için ve Trabzonspor için hayırlı olur'' diye konuştu. 

Tolga, Trabzonspor'dan ayrılmasıyla ilgili olarak şunları söyledi: ''O anki şartlar, durum onu gerektiriyordu. Trabzonspor'un ve benim menfaatlerim vardı. Maddi anlamda Trabzonspor'un da kazancı oldu. Ayrılırken problem yaşamamıştık. Bundan sonra da yaşayacağımıza inanmıyorum.

Shakhtar Donetsk'te ise Lucescu ile bir sorun yaşamadım. Orada 20 yabancı vardı. Stoperde 5 yabancı vardı ve değişerek oynuyorduk. Şimdi 5 yabancı kontenjanı getirildi. Değişerek oynadığımız içinde forma giyme şansım fazla olmayacaktı.'' 

Tolga, kulüp başkanı Nuri Albayrak'ı çok sevdiğini ve önüne getirdiği şartları kabul ettiğini kaydederek, ''Önüme getirilen şartları hemen kabul ettim. Yüzde 10-50'nin pazarlığına girecek biri değilim. Ne yazdıysa imza attık'' dedi. 

Galatasaray defterinin artık kapandığını ve geride kaldığını ifade Tolga, ''Orada bana tahammül edilmedi. 3 hafta tahammül gösterilmedi ve şansız bir sezon geçirdim'' diye konuştu. 

Tolga, bugün takımla birlikte antrenmanlara çıktığı ve hazır olmak için 10 güne ihtiyacının bulunduğunu da sözlerin ekledi. 

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş ise Tolga'nın Trabzonspor'da başarılı bir sezon geçireceğine inandıklarını ve transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını dilediklerini kaydetti. 

Ermiş, transferi tam olarak kapattıklarını diyemeyeceklerini ve şartlara göre transfer yapabileceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor