Tolga: Gemiyi en son ben terkederim

Trabzonspor takım kaptanı Tolga Zengin, bordo-mavili takımın kaptanı olarak gemiyi en son kendisinin terk edeceğini belirterek, Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak takımı ayakta tutmaları gerektiğini söyledi. Geçtiğimiz sezon tüm maçlarda forma giyen ancak

Tolga: Gemiyi en son ben terkederim

Trabzonspor takım kaptanı Tolga Zengin, bordo-mavili takımın kaptanı olarak gemiyi en son kendisinin terk edeceğini belirterek, Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak takımı ayakta tutmaları gerektiğini söyledi. 

Geçtiğimiz sezon tüm maçlarda forma giyen ancak yaşadığı sakatlık sonrası Hollanda kampında yeni sezon hazırlıklarının çoğunu salonda yaptığı çalışmalarla sürdüren, hazırlık maçlarında bile forma giyemeyen kaleci Tolga Zengin, ikinci etap hazırlık kampı için iddialı konuştu. Takımdaki arkadaşlarıyla birlikte olmak için sabırsızlanan başarılı kaleci yeni kamp döneminde açık kapatarak kaleyi yeniden ele geçirmek istiyor.

 

Geçtiğimiz sezon bütün maçlarda oynayarak başarılı bir sezon geçirdiğini anlatan Trabzonspor takım kaptanı Tolga Zengin, "Geçtiğimiz sezon Süper Lig, Süper Final ve Avrupa Kupası maçları olmak üzere 51 maçta forma giydim. Bu bir futbolcu için önemli bir rakam. Bu sene bir sakatlığım oldu ve Hollanda kampında çalışmalarımı büyük bir bölümünü salonda gerçekleştirdim. Bu benim için zor bir durum ama yapacak bir şey yok. Umuyorum bu ikinci etap kampında her şey istediğim gibi olur” dedi.

 

"ONUR'LA BİZ ABİ KARDEŞ GİBİYİZ"

Onur ile birlikte iki iyi kaleci olduklarını dile getiren Tolga Zengin, "Biz Onur'la iki iyi kaleciyiz. Kim iyi oynar olarak baktığınızda herkes elinden geleni yapıyor. Herkes oynamak ister. Bizim abi kardeş gibi olduğumuzu herkes biliyor. O yüzde bizim bir sıkıntımız yok. Biz çalışırız iyi olan oynar. Oynamayan sırasına bekler bu böyledir. Trabzonspor iyi olsun gerisi hiç önemli değil” diye konuştu.

 

"BEN BU GEMİNİN KAPTANIYIM. GEMİYİ HİÇ TERK ETMEM GEMİ İLE BİRLİKTE BATARIM"

Tolga, Trabzonspor’un kaptanı olduğunu vurgulayarak, "Ben bu geminin kaptanıyım. Kaptan gemiyi en son terk eder. Hatta ben hiç terk etmem. Gemi batar, gemiyle birlikte bende batarım. Bu gemi batacaksa kaptanla beraber batar, çıkacaksa kaptanla beraber çıkar. Ben Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Baktığımız zaman takımdan ayrılan oyuncular var. Bizim takımı ayakta tutmamız gerekiyor. Bu kulüpte çok vefa borcu olduğum insanlar var. Parayla yaptırılamayacak şeyleri bana bir sözle yaptıracak insanlar. Başta Şenol hocam var” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor