Tolga Çocuk yuvasına gitti

  Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon'lu hayırseverler milli takımın ve Trabzonspor’un ve başarılı kalecisi Tolga Zengin işbirliğinde Vali Konağı’nda Fatih Çocuk Yuvası’nda ve çocuk evlerinde kalan çocuklar için düzenlenen etki

Tolga Çocuk yuvasına gitti

 

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon'lu hayırseverler milli takımın ve Trabzonspor’un ve başarılı kalecisi Tolga Zengin işbirliğinde Vali Konağı’nda Fatih Çocuk Yuvası’nda ve çocuk evlerinde kalan çocuklar için düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. 

Sosyal konulara duyarlılığıyla bilinen Bayan Kızılcık, her yıl yapılan organizasyonun bu yıl hayırseverlerin desteği sonucunda oluşan birliktelik neticesinde yapıldığını ifade etti.

Trabzon’da hayırseverlerin desteği ile sosyal aktivitelere imza attıklarını belirten Bayan Kızılcık, “Okulların tatile girmesi nedeniyle her yıl sonunda düzenlediğimiz etkinliğe duyarlı hayırseverlerimiz katkı sağlamak istedi. Yavrularımızın bu mutlu gününde onların yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Nuray Koçer, Figen Şenel, Güler Köleoğlu, Birsen Bülbüloğlu, Selda Özak, Filiz Günnar ve Dilara Onur’a teşekkür ediyorum. Hayırseverlerimiz ile el ele verip, yavrularımızın ülkemizin geleceğinde söz sahibi olan birer birey olmaları için hep beraber çalışıyoruz. Bu da bize gurur veriyor. Her davetimize gelerek bizleri ve yavrularımızı yalnız bırakmayan ülkemizin, Trabzon’umuzun ve Trabzonspor’umuzun başarılı kalecisi Tolga Zengin’e de teşekkür ediyorum” dedi.

Hayırseverler adına konuşan Nuray Koçer ise, etkinliğin düzenlenmesinde önderlik eden Bayan Kızılcık’a teşekkür ederek, “Yavrularımızın buradaki mutluluklarına ortak olmak bizleri çok sevindirdi. Önceki senelerde Bayan Kızılcık tarafından yapılan etkinliğe bu sene bizlerde destek olma kararı aldık. Oluşan sıcak ortam bizleri çok mutlu etti. Vali Konağı’na gelen yavrularımızın burada yalnızlık çekmediğini gördük. Onların sürekli yanında olan Bayan Kızılcık’a teşekkür ediyoruz. Sayın Valimiz Dr. Recep Kızılcık’ın çocuk evleri projesine desteğini de çok iyi biliyoruz. Onunda bu konudaki duyarlılığından çok mutluyuz. Bugünden sonra yavrularımız ile daha sık bir araya geleceğiz” şeklinde konuştu.

Bahçede oluşturulan oyun alanında gönüllerince eğlenen çocuklar, daha sonra acıkınca kendileri için hazırlanan yemeklerden tattılar. Çalınan müzik eşliğinde eğlenen çocuklara Bayan Kızılcık ve programa katılan hayırseverler de eşlik etti. Çocuklar için hazırlanan pasta da Bayan Kızılcık ve kaleci Tolga Zengin tarafından çocuklarla birlikte kesildi. Patlamış mısır ve elma şekeri ikram edilen çocuklar, palyaçolar tarafından yapılan gösteriyi de ilgiyle izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor