Tolga Beşiktaş için gitti

Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transferi konusunda iki kulübün prensip anlaşmasına varmasının ardından, başaralı kaleci siyah-beyazlı kulüple görüşme yapmak için İstanbul'a gitti.UEFA Avrupa Ligi'nde Derry City takımı ile yapılacak röv

Tolga Beşiktaş için gitti

Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transferi konusunda iki kulübün prensip anlaşmasına varmasının ardından, başaralı kaleci siyah-beyazlı kulüple görüşme yapmak için İstanbul'a gitti.


UEFA Avrupa Ligi'nde Derry City takımı ile yapılacak rövanş maçı için İrlanda'ya giden Trabzonspor kafilesinde yer almayan Tolga Zengin, Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçak ile saat 15.30 sıralarında Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a gitti. Milli kalecinin Trabzonspor ile Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına varmasının ardından siyah-beyazlı yöneticilerle bir araya gelerek transferindeki son pürüzleri giderecek. Yapılacak olan görüşmenin ardından tekrar Trabzon'a dönecek olan Zengin, daha sonra yeni takımının kampına katılmak için Trabzon'dan ayrılacak. Tolga basın mensuplarının konuşma isteğini ise imzadan sonra ya bıraktı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler