Tolga ant içti gol yemeyecek

 32 haftada toplam 2880 dakika sahada kalan Tolga Zengin, 32 maçta kalesinde 39 gol gördü. Tolga, 24 önemli kurtarışla bu alanda da zirvede yer aldı. Fenerbahçe maçında da Bordo-Mavili takımın kalesini koruyacak olan Tolga Zengin,  Fenerbahçe maçının zorl

Tolga ant içti gol yemeyecek

 

32 haftada toplam 2880 dakika sahada kalan Tolga Zengin, 32 maçta kalesinde 39 gol gördü. Tolga, 24 önemli kurtarışla bu alanda da zirvede yer aldı.

 

Fenerbahçe maçında da Bordo-Mavili takımın kalesini koruyacak olan Tolga Zengin,  Fenerbahçe maçının zorlu geçeceğini belirterek, “Bu maç hem bizim hem de rakip için çok zor geçecek gibi görünüyor.

 

Biz kendi saha ve seyircimiz önünde 3 puan alarak yolumuza devam etmek isteyeceğiz ve ona göre oynayacağız. İnşallah iyi oynayan ve kazanan taraf biz olacağız. Kalemi gole kapat” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor