Tolga: 2. yarı istediğimizi alacağız

Trabzonspor takım kaptanı Tolga Zengin, Spor Toto Süper Ligi'de bulundukları konumun kendilerine yakışmadığını belirterek, ligin ikinci yarısında hak ettikleri yere geleceklerini söyledi. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor hırs küp

Tolga: 2. yarı istediğimizi alacağız

Trabzonspor takım kaptanı Tolga Zengin, Spor Toto Süper Ligi'de bulundukları konumun kendilerine yakışmadığını belirterek, ligin ikinci yarısında hak ettikleri yere geleceklerini söyledi. 

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor hırs küpü, bordo-mavililer Spor Toto Süper Ligde alt sıralarda kurtulmak için yoğun bir çalışma temposu içine girerken teknik direktör Şenol Güneş de yeni sistem üzerinde denemeler yapıyor. Moral ve motivasyon olarak takımını ikinci yarıya hazırlamaya çalışan teknik direktör Şenol Güneş'in en büyük yardımcılarından biri de takım kaptanı Tolga Zengin oluyor. 
Bu sezon kalesinde gösterdiği performans ile bir çok Avrupa kulübünün gündemine gelen başarılı file bekçisi, Spor Toto Süper Lig'de bulundukları konumun kendilerine yakışmadığını, ligin ikinci yarısında hak ettikleri yere geleceklerini belirtti. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı maçlar çıkardıklarını ifade eden Tolga, "Ancak istediğimizi alamadık. Lig ise bizim için çok karmaşık ve keyifsiz geçti. Futboldan çok saha dışı olaylar konuşuldu. İnşallah bunların konuşulmadığı ikinci yarı yaşarız" dedi. 

Takım olarak ligin ilk yarısında hedeflerinin gerisinde kaldıklarını belirten Tolga, "Yoğun bir maç temposu geçirdik. Maç trafiği bizi ligde etkiledi. Geçmişe takılıp kalmanın da bize bir faydası yok. Takım olarak bulunduğumuz konumun bilincindeyiz va hak ettiğimiz yere gelmek için İkinci yarıda büyük bir mücadelenin içine gireceğiz" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler