Tır Karadeniz turunda

   Trabzonspor Kulübü'nün lisanslı ve en çok ilgi gören ürünlerini taşıyan mobil mağaza, Karadeniz turuna çıktı.Trabzon'dan yola çıkan ve Batı Karadeniz bölgesini gezen Trabzonspor Kulübü'nün lisanslı ve en çok ilgi gören ürünlerini taşıyan mobil mağaza K

Tır Karadeniz turunda

 

 

 

Trabzonspor Kulübü'nün lisanslı ve en çok ilgi gören ürünlerini taşıyan mobil mağaza, Karadeniz turuna çıktı.

Trabzon'dan yola çıkan ve Batı Karadeniz bölgesini gezen Trabzonspor Kulübü'nün lisanslı ve en çok ilgi gören ürünlerini taşıyan mobil mağaza Karabük ve Yenice'ye geldi. Karabük ve Yenice ilçesinde bulunan Trabzonspor taraftarlarının yoğun ilgisi ile karşılanan mobil mağaza Trabzonspor'un lisanslı ürünlerinin satışını yaptı. Yenice Trabzonspor taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Yaylı, mobil mağazanın ilçelerine gelmesine katkıda bulunanlara teşekkür ederek, TIR'ı gezen İlçe Kaymakam Tarkan Keskin ve Belediye Başkanı Zeki Çaylı'ya Trabzonspor rozeti taktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler