TGC futbol turnuvası başladı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği, Orhan Kaynar Futbol Turnuvası'nın 6'ıncısı başladı.Trabzon Anadolu Halı Sahası'nda gerçekleştirilen açılış törenine, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Trabzonspor Genel Sayman

TGC futbol turnuvası başladı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği, Orhan Kaynar Futbol Turnuvası'nın 6'ıncısı başladı.

Trabzon Anadolu Halı Sahası'nda gerçekleştirilen açılış törenine, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Trabzonspor Genel Saymanı Engin Hacısalihoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir ve basın mensupları katıldı. Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, burada yaptığı açıklamada, "Rahmetli Orhan Kaynar gibi birini bu şehir futbolla anma kararı vermiş. Çok da doğru bir karar vermiş. Sanırım şu anda bizi görüyor ve, 'Eminim ki, uşaklar şu topa iyi vurun' diyordur. Bana da şöyle sesleniyordur, 'Mustafa bu takımı iyi kur, iyi oynat, yoksa kulağını çekerim.' Allah rahmet eylesin, herkese başarılar" dedi.

Karadeniz Gazetesi, TRT1, TRT2, Günebakış, İlkhaber Gazetesi, Taka Gazetesi, TS Karması, Kadırga ve Kuzey Rüzgarı ekiplerinin mücadele edeceği turnuvada dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verilecek. Adına turnuva düzenlenen Hürriyet Gazetesi'nin Karadeniz Bölge Temsilcisi olan Orhan Kaynar, 18 Haziran 2001'de geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor