| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 08 Nisan 2024 15:29 Güncellenme tarihi: 08 Nisan 2024 15:36

TFF'yi erken devirmek için harekete geçtiler! İstanbul'da imza mesaisi

Türkiye'de bazı Süper Lig'deki kulüpleri, TFF'yi erken devirmek için imza toplamaya çalışıyor.

Türkiye'de bazı Süper Lig'deki kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) daha erken bir tarihte olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı yapması için harekete geçti. Bu girişim, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Federasyonun Temmuz ayında seçim yapma planlarını duyurmasının ardından geldi.

Büyükekşi, yönetim kurulu kararıyla 18 Temmuz'da Mali Genel Kurul'un Seçimli Genel Kurul olarak düzenleneceğini açıklamıştı. Ancak, Süper Lig kulüpleri bu tarihin öne çekilmesini talep ediyor. Bu amaçla, delegelerin yüzde 40'ının desteğiyle noter onaylı imzalar toplanmaya başlandı. Toplanan imzalar, TFF'yi 30 gün içinde seçim yapmaya zorlayabilir.

İmza çalışması yürüten kulüpler, genel kurulun 24 Mayıs ya da 6 Haziran tarihlerinde yapılmasını öneriyor, böylece Federasyonun yönetim yapısında değişiklikler daha erken gerçekleştirilebilir.

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

H
Hasan
2 yıl önce

Bu iyi bir yol değil. Artık bazı kulüpler hoca değiştiri gibi TFF değiştirir. Bazı kulüpler leyhlerine sürekli haksızlık yapılmasını isterler. TFF ve kurulları çok farklı yöntemlerle seçilmeli. Mevcut yöntem TFF'yi piyon yapıyor

D
Dayi
2 yıl önce

Yahu dünyanin hic bir yerinde bir makam bu kadar inst etmemisdir hala o koltuga yapisip kaldi gitmio adam Bu ne koltukmus Bu koltugu millete bir glsterin ne özelligi var bilmadimiz

R
Rifat K
2 yıl önce

Herşey danışıklı dövüş sezon başından beri federasyon istifa yaygarası kopartanlar istifa sonrası hiçbir proje ortaya koymadığı gibi kimin aday olacağınıda kamuoyuna açıklama ihtiyacı duymamış Avrupa Şampiyonası arifesinde bu konu yeniden dillendirilmiştir.

S
salih
2 yıl önce

ALİ KOÇ BAŞKAN OLSUN.