TFF'ye Temiz Futbol protestosu sürüyor

 25 Haftadan beri Vicdan Rengi Formalar ile Taksim Meydanında eylem yapan "Temiz Futbol" Gönüllüleri Cumartesi (22 Eylül) saat:15.30 da yine Taksim’de olacak. “Yeşil Sahada da Adalet Platformu” üyeleri, başlattığı “Temiz Futbol” isteğini dillendirmeye dev

TFF'ye Temiz Futbol protestosu sürüyor

 

25 Haftadan beri Vicdan Rengi Formalar ile Taksim Meydanında eylem yapan "Temiz Futbol" Gönüllüleri Cumartesi (22 Eylül) saat:15.30 da yine Taksim’de olacak.
 
“Yeşil Sahada da Adalet Platformu” üyeleri, başlattığı “Temiz Futbol” isteğini dillendirmeye devam ediyor. Eylem gurubu adına yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi.
 
Şike girişimlerinin “Sahaya yansımadı” denilerek örtbas edildiği ve cezalandırılmadığı süreçte TFF’nin görmezden geldiği, UEFA’nın adaleti geciktirdiği bir ortamda zedelenen ‘adalet’ kavramının önemini yeniden hatırlatmak için başlattığımız sivil direniş 25. Haftasını doldurdu.
 
25 haftadan beri her Cumartesi Taksim Meydanı’nda  toplanan 100 kadar Temiz Futbol gönüllüsü olarak ellerimizde taşıdığımız Türkçe ve İngilizce pankartlarla yaşanan bu kirli sürecin unutulmaması için mücadele veriyoruz.
 
475.jpg
 
Yaşamın her alanındaki adaletsizliğe olduğu gibi sportif arenadaki adaletsizliğe de karşı olan herkesi, temiz futbol özlemi duyan tüm taraftarları, vicdan sahibi tüm aydınları ve basın mensuplarını bu eyleme davet ediyoruz. 
 
Gelin Futbolda şikeye dur demek için “Vicdan Rengi Formalarımızla” saat 15:30’da Taksim Meydanında buluşalım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler