"TFF'ye ses çıkartmayacağız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçta zaman zaman kırılganlık yaşadıklarını belirterek, "Oyuna iyi başladık, golü bulduk. Ancak ikinci yarıda gol yedik buna rağmen oyuncularım sonucu getirdiler. Rakibi baskı altına alacak bir oyun oynayamadık. M

"TFF'ye ses çıkartmayacağız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçta zaman zaman kırılganlık yaşadıklarını belirterek, "Oyuna iyi başladık, golü bulduk. Ancak ikinci yarıda gol yedik buna rağmen oyuncularım sonucu getirdiler. Rakibi baskı altına alacak bir oyun oynayamadık. 

Manisaspor'la oynadığımız maçlarda bugüne kadar galibiyet serileri eşitti hatta goller bile eşitti. Bu maçı kazandığımız için mutluyuz kazanmak güzel. Federasyonun kararına uymak zorundayız sesimizi çıkartmayacağız maç tempoları artacak yani.

İlk yarıda yoğun program nedeniyle izin veremediğimiz oyuncularımız vardı devre arasında onlara izin verdik. Uzağa giden oyuncularımıza daha fazla izin vermiştik zaten ülkelerine gitmeleri 3 gün sürüyor. Bizde 1 buçuk idman yapan oyuncular vardı onlar aramızda yoktu.

Colman'ın hafif bir rahatsızlığı yorgunluğu vardı kadroya alıp almama konusunda düşündüm ama aldım. Daha güzel Trabzonspor izletmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor