TFF'ye güvenmek zorundayız

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yeni göreve gelen Türkiye Futbol Federasyonu'na güvenmek zorunda olduklarını söyledi.KKTC Galatasaray Taraftar Derneği yeni lokal binası açılışı ve balosuna katılmak üzerek KKTC'de bulunan Ünal Aysal, burada 22 Mart'

TFF'ye güvenmek zorundayız

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yeni göreve gelen Türkiye Futbol Federasyonu'na güvenmek zorunda olduklarını söyledi.

KKTC Galatasaray Taraftar Derneği yeni lokal binası açılışı ve balosuna katılmak üzerek KKTC'de bulunan Ünal Aysal, burada 22 Mart'ta İstanbul'da UEFA toplantısının olacağı, yeni bir federasyonun görev başında olduğu ve nasıl bir karar beklediğinin sorulması üzerine, “Ben Futbol Federasyonumuzun burada fazla bir alternatifinin kalmadığını düşünüyorum. Mutlaka ellerinden geleni yapacaklardır.

Muhakkak ki uzlaşma ortamı yaratmaya çalışacaklar. Ancak biz elimizdeki koşulları büyük çapta harcamış görünüyoruz. Bu 22 Mart'tan sonra artık UEFA'nın alacağı kararlar, atacağı adımlara bağlı çözüm olacak.

İnşallah bizleri çok rahatsız edecek, ülkemizi sıkıntıya sokacak ve itibarımızı dünya çapında düşürmeyecek bir çözüm bulunur” cevabını verdi.

Ünal Aysal, bu süreçte Yıldırım Demirören'le görüşüp görüşmediği, yeni Futbol Federasyonu yönetimine güvenip güvenmediği sorusu üzerine de, şöyle konuştu:

“Güvenmek zorundayız. Futbol Federasyonumuz bir tane, biz de onun üyesiyiz ve muhakkak ki güvenmek zorundayız. Yıldırım Demirören'in sağduyulu olacağına, fanatizm ile hareket etmeyeceğine inanmak istiyorum.

Bu yönden de güvenmemiz gerekiyor. Ama bana kalırsa bu olay artık bir devlet olayı şekline bürünmüş durumda”

Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları derbi maça gidip gitmeyeceği sorusuna Aysal, “Aziz bey şu an takımının başında olmadığı için benim de oraya ekiple beraber gitmem şu anda uygun değil gibi geliyor.

Ama o güne kadar fikrim belki değişebilir. Aziz bey eğer dışarıda olsaydı muhakkak giderdim. Ancak o dışarda olmadığına, statta olamayacağına göre benim gitmem belki münasip kaçmayabilir” diye yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor