TFF'ye eleştiri

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.Güneş, maçla ilgili değerlendirmesinde yenik duruma geçtikten sonra daha erkenden galip duruma geçebileceklerini belirterek, "Maça hızlı başladık ancak hatalı

TFF'ye eleştiri

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.

Güneş, maçla ilgili değerlendirmesinde yenik duruma geçtikten sonra daha erkenden galip duruma geçebileceklerini belirterek, "Maça hızlı başladık ancak hatalı bir gol yedik. Kasımpaşa'ya baskı yapmaya başladık. Sahanın ağırlığına rağmen 120 dakika maç çıkardı futbolcular. Mağlup durumdan 2-1 lehimize de çevirebilirdik karşılaşmayı. Sonunda gülen taraf biz olduk bir şekilde. Yorulan sakatlanan oyuncularımız da oldu. Tüm oyuncularımızın gayretleriyle buradan turu geçerek ayrılıyoruz."

Deneyimli teknik adam penaltı atışlarının şansa dayalı olduğunu belirtirken, "Bazen iyi penaltıcınız gol kaçırabilir. Ya da penaltıcı olmayan biri kritik bir penaltı ile maçı getirebilir. Tolga da iyi kurtarışlar yaptı. Penaltıya kalan bir maç için yorum yapmak doğru değil." ifadelerini kullandı.

Güneş açıklamasının sonunda Federasyon ve karşılaşmanın hakemleri ile ilgili sert ifadeler kullandı. Güneş, "Kupada olmak istiyorduk. Ligde de olmak istiyoruz. Pazar günü 13:30'a maç koyan bir anlayış. Biz ligin son maçını oynuyoruz. Gelip kupa maçını en son biz oynuyoruz, sonra da ligde rakiplerimiz bizden sonra maç yapabiliyor. Maçın hakemini de söyelemeye gerek yok zaten, herşey ortada. Neyin ne olduğu görülüyor." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor