TFF'nin yeni başkanı Polat Alemdar

Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasından sonra TFF'nin yeni başkanı kim olacak sorusuna Kurtlar Vadisi tutkunları internette cevap buldu. İşte Polat Alemdar'ın başkanlığında yeni TFF...Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasından sonra ateşli koltuk TFF başkanlığına ki

TFF'nin yeni başkanı Polat Alemdar

Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasından sonra TFF'nin yeni başkanı kim olacak sorusuna Kurtlar Vadisi tutkunları internette cevap buldu. İşte Polat Alemdar'ın başkanlığında yeni TFF...

Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasından sonra ateşli koltuk TFF başkanlığına kim oturacak. Spor gündeminin bugünlerde en çok merak ettiği soru bu. Kurtlar Vadisi tutkunları sanalda bu soruya cevap buldu. Vadi tutkunları şike soruşturmasında ifade alınma işlemlerini Polat Alemdar'ın Emniyet Müdürlüğü'ne gidip 'İfade almaya geldim' sahnesiyle özdeşleştirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu

BAŞKAN

Polat Alemdar

1.Başkan Vekili

Memati Baş

2.Başkan Vekili

Abdulhey Çoban

Hukuktan Sorumlu Üye

Nizamettin Güvenç

Milli Takımlardan Sorumlu Üye

Güllü Erhan

Amatörlerden Sorumlu Üye

Muro

Tesislerden Sorumlu Üye

Yalçın Bulut

TFF'NİN YENİ BAŞKANI SEÇİMDEN SONRA BELLİ OLDU
Türkiye Futbol Federasyonu olağanüstü kurulu ve seçim genel Kurulu, 301 delegenin katılımıyla, Ankara Kardeşler Düğün Salonunda yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun olağanüstü genel kurulunda Polat Alemdar TFF Başkanlığı’na seçildi. Genel kurula katılan 301 delegeden 301’i başkanlık seçimi için oy kullandı.

Delegelerin 301'inin oyunu alan Polat Alemdar, Futbol Federasyonu'nun 40. başkanı oldu.

Delegelerden en yaşlısı olan Şemsettin Bağrıyanık; "Baktık kimse aday olmak istemiyor, herkes korkuyor karar veremiyor biz de Polat Alemdar’a 'başkan ol' diye ısrar ettik ve bizi kırmadı 'yoğun iş temposuna rağmen' oldu. Bundan sonra Çözemedik, yapamadık, erteleyeceğiz, mahkemeyi bekleyeceğiz demek yok artık. Taş gibi başkanımızı seçtik. Ben 3 Temmuz akşamı zaten şunu dedim ‘Bize Hukuk falan gerekmez bize Polat Alemdar gibi kahraman lazım’ bunu dediğim noter tasdikiyle kayıtlarda vardır. Malum artık kimsenin kimseye güveni kalmadı.

Ayrıca aylardan beri taraftar yıpratılıyor, taraftar yöneticilerin ağızlarına bakıyor, onlar iyi veya kötü bir karar alsın diye bekliyor. Ama görüldüğü gibi, aylardan beri 'bir tek yaprak bile kımıldamadı' Ama buna son veriyoruz ve kısmetse; Yarın öğlenden sonra nihai karar açıklıyoruz. Hadi bakalım biri ‘gık’ diyebilecek mi?

Ülke olarak; Şiddet eğilimine, kavgaya, drama, acıya alıştığımız İçin, hukukla veya adaletle işimiz olmadan direk başkanlığı, halkın çok sevdiği kahramanlara bırakalım!

Hepimiz Polat Alemdar olalım ve yine hepimiz Başkan Olalım! Ne de olsa ‘Hepimiz’ olmayı seviyoruz'' dedi ve 'son olarakta kendi gitti play-off'u kaldı' diye içinden şarkı mırıldandı.

Sporseverlere Saygı ve Sevgilerle"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor