TFF'nin Trabzon'daki ismi "Aziz"

Tesadüfün bukadarıda olmaz dedirten olay.TFF Trabzon’daki bürosunun bulunduğu apartmanın ismini gören Trabzonlular şok oluyor.Türk futbolundaki şike depreminin ardından Fenerbahçe lehine Trabzonspor aleyhine tavır takınan Türkiye Futbol Federasyonu’nun (T

TFF'nin Trabzon'daki ismi "Aziz"

Tesadüfün bukadarıda olmaz dedirten olay.

TFF Trabzon’daki bürosunun bulunduğu apartmanın ismini gören Trabzonlular şok oluyor.

Türk futbolundaki şike depreminin ardından Fenerbahçe lehine Trabzonspor aleyhine tavır takınan Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Trabzon’daki bürosunun bulunduğu apartmanın ismi görenleri şaşırtıyor ve akıllarda soru işaretleri bırakıyor.

Yaklaşık 3 ay önce sahildeki H.Ulusoy tesislerini Trabzonspor'a devrederek  Atapark Yavuzselim Bulvarı’nda ki geciçi binasına taşınan TFF Trabzon Bölge Müdürlüğü’nün   yeni taşındığı iş merkezinin ismi Aziz İşhanı.

460.20111230104624.jpg

Bu kadar da tesadüf olmaz dedirten olayda Türkiye Futbol Federasyonu’nun Trabzonspor adına verdiği kararlar büyük tepki ve kamuoyu karşıtı görüşler oluştururken TFF’nin tam da Trabzon’da isminin “Aziz” olduğu apartmana taşınması ilginç tesadüf olarak değerlendirildi.

Bina sahibi Soner Doksanbir olayın tamamen tesadüfden kaynaklandığını belirterek" Biz ailecek Trabzonluyuz.Trabzonsporluyuz. Trabzonspor'un tüm maçlarını fırsat bulursam stadda izlerim. Avrupada oynadığı bu maçların tümüne giderim. Bu kadar ilginç bir olay olacağını bende tahmin etmedim" dedi.
 

Haber: Kemal Gökay ÇOLAK / Haber61.Net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor