TFF'nin bütçesi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Mali Olağan Genel Kurulu, 298 delegeden 219’unun katılımı ile yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu TFF Olağan Mali Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Yeni dönem bütçesi 307 milyon lira olarak belirlendi.TFF 1. Başkanvekili Ufu

TFF'nin bütçesi belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Mali Olağan Genel Kurulu, 298 delegeden 219’unun katılımı ile yapıldı.
 
Türkiye Futbol Federasyonu TFF Olağan Mali Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Yeni dönem bütçesi 307 milyon lira olarak belirlendi.
TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten’in açılışını yaptığı Olağan Genel Kurul’da çoğunluğun tutanakla tespitinin ardından, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal başkanlığında Divan Kurulu oluşturuldu. İmzalanan önergeyle seçilen divanın başkanvekilliğine Nevzat Şahin, üyeliklerine ise Murat Yıldız ve Sevda Karaali getirildi.
Yapılan konuşmaların ardından Genel Kurul’da TFF Başkanlarının, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu’nun 01.06.2012-31.05.2013 Dönemi, Hesap ve Faaliyetlerinden ötürü ayrı ayrı ibra edildi. 01.06.2013-31.05.2014 Dönemi Bütçe Tasarısı ile Talimatı ve Bütçe Uygulama Esasları görüşülerek 307 milyon 72 bin 332 TL’lik TFF Bütçesi kabul edildi.
Gerektiğinde bütçe tadilleri yapmak için Yönetim Kurulu’na yetki verildi. Yönetim Kurulu’na taşınmaz alımı ve satımı, ayni haklar tesisi için yetki verildi.
 
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Olağan Mali Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasında, "Temiz Türk futbolu istiyoruz. Sağır sultan duydu yaşananları, ben tapeleri okudum insanlığımdan utanıyorum" dedi.
 
Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Olağan Mali Genel Kurulu bugün Ankara’da toplandı. JW Marriott Oteli’nde gerçekleştirilen genel kurulun açılışında konuşan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Sorunlarımız var’ diyoruz, toplanıyoruz, bir araya geliyoruz ama gerçekleri ortaya koymadığımız için çözemiyoruz" dedi.
 
Türk futbolunun yıllardan beri ahlak ve adalet sorunu olduğunu dile getiren Hacıosmanoğlu, "Bunun için hiçbir şey yapmıyoruz. Yapmak isteyenler de gücünü ortaya koyup yapamıyor. Çünkü Türk futbolunu kendi çıkarı ve gazı için kullananlar etkin gelip her zaman adalet isteyen ve ahlak isteyen insanlar ezilmiş vaziyette kalıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler