TFF'nin ayarları devam ediyor!

TFF ile kulüpleri karşı karşıya getiren ara transferdeki tarih krizine futbol federasyonundan "ince" bir ayar geldi… 4 Ocak'ta start alacak olan Spor Toto Süper Lig'in 2. yarısı 3 ocak Salı gününe çekildi.Türkiye Futbol Federasyonu kulüplerin ara transfer

TFF'nin ayarları devam ediyor!

TFF ile kulüpleri karşı karşıya getiren ara transferdeki tarih krizine futbol federasyonundan "ince" bir ayar geldi… 4 Ocak'ta start alacak olan Spor Toto Süper Lig'in 2. yarısı 3 ocak Salı gününe çekildi.

Türkiye Futbol Federasyonu kulüplerin ara transfer dönemi tescil döneminin tarihlerinin değiştirilerek erkene alınması yönündeki talebini “Bu uluslararası bir mevzuat değiştirilemez” diyerek geri çevirdi.

FIFA'nın bu konuda çok katı olduğunu belirten TFF yetkilileri buna karşılık daha önce ilan edilen ikinci yarı fikstürün de ise yeni bir düzenlemeye gitti. Ara transfer tescil döneminin 5 ocak 2012 günü başlayacak olmasından dolayı 4-5 Ocak tarihlerinde oynanması planlanan 18. hafta programını değiştirdi.

Mevcut düzenlemeye göre 2. yarıdaki ilk maçını 5 Ocak'ta oynayacak olan takımlar yeni transferlerini oynatabilecek, ancak maçını bir gün önce oynayan takımlar ise bundan yararlanamayacaktı. TFF yönetiminin de bu konuda takımlar arasında bir adaletsizlik yaşanmaması için maçları bir gün öncesine çektiği öğrenildi. Buna göre 4-5 Ocak tarihlerinde oynanması planlanan Spor Toto Süper Ligi'nin 18. Haftası 3-4 ocak tarihlerinde oynanacak. Bu şekilde tüm takımlar ara transferde kadrolarına kattıkları futbolcuları ligin ikinci yarısının ilk haftasında oynatamayacak. Bu yeni “ayarla” kısa olan ara tatil bir gün daha kısalmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor