TFF'lik olay yok FİFA onayladı!

Trabzonspor İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Jebrin transferinden dolayı Bucaspor kulübünün tepkili olması üzerine bir açıklama yaptı.Jebrin’in FIFA tarafından serbest bırakılan bir futbolcu olduğunu belirten  Caner Çuvalcıoğlu, “Oyuncumuz Jebrin, FIFA’y

TFF'lik olay yok FİFA onayladı!

Trabzonspor İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Jebrin transferinden dolayı Bucaspor kulübünün tepkili olması üzerine bir açıklama yaptı.

Jebrin’in FIFA tarafından serbest bırakılan bir futbolcu olduğunu belirten  Caner Çuvalcıoğlu, “Oyuncumuz Jebrin, FIFA’ya başvurarak serbest kalmış bir oyuncu. Jebrin’in davası FIFA’da görüşülmüş ve sonuca bağlanmış bir dava. 

FIFA, Jebrin’in alacakları ödenmediği için futbolcunun sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Biz de FIFA tarafından serbest bırakılan bir oyuncu ile muhattap olduk ve bu transferi gerçekleştirdik.

Bucaspor ile her hangi bir bağlantısı olan oyuncuyu transfer etmedik. Bu dava TFF değil, FIFA’da görüşülmüş ve karara bağlanmış bir davadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor