TFF'den TS Başkanına cevap!

Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamalara cevap verdi.Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: "

TFF'den TS Başkanına cevap!

Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Trabzonspor Kulübümüzün Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Federasyonumuzu ziyaretinin ardından yaptığı açıklamaya ilişkin olarak, bazı medya organlarında, "TFF Başkanı Demirören de Türkiye'de şike yapıldığını kabul ediyor" şeklinde ifadelerin yer aldığının görülmesi üzerine bir açıklama yapılması ve konunun aydınlatılması ihtiyacı doğmuştur. İbrahim Hacıosmanoğlu ziyaretinde, Başkanımız Yıldırım Demirören'e kulübünün sıkıntılarını anlatmış ve görüşlerini dile getirmiştir.

Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören de, kararları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bağımsız kurullarının aldığını, bu işin çözümü noktasında tek müracaat yerinin de Tahkim Kurulu olduğunu ifade etmiştir. Söz konusu görüşmede, bu konuya ilişkin başkaca bir konuşma gerçekleşmemiştir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler