TFF'den Hiddink kararı!

Mehmet Ali Aydınlar yönetiminin Guus Hiddink'ten sonra milli takımımızın Türk bir teknik adama emanet edilmesi yönünde bir prensip kararı aldığı ifade ediliyor.Hırvatistan ile oynanacak 2012 Avrupa Şampiyonası play-off eleme maçları öncesi konunun polemik

TFF'den Hiddink kararı!

Mehmet Ali Aydınlar yönetiminin Guus Hiddink'ten sonra milli takımımızın Türk bir teknik adama emanet edilmesi yönünde bir prensip kararı aldığı ifade ediliyor.

Hırvatistan ile oynanacak 2012 Avrupa Şampiyonası play-off eleme maçları öncesi konunun polemiklere sebep olmamasını isteyen TFF yönetimi, tartışmaları önlemek için bu kararını şimdilik kamuoyuna ilan etmek istemiyor.

TFF yönetimi önümüzdeki yaz sözleşmesi bitecek olan Guus Hiddink'le Euro 2012'ye gitme hakkı kazanılsa bile kararını değiştirmeyecek. Bütün planlarını Hırvatistan'ın geçilmesi üzerine kuran TFF yönetiminde, "Hiddink, A Milli Takımı EURO 2012'ye götürürse şampiyonada takımın başında yer alır" görüşü hakim. Ancak beklenmedik bir sonuç olursa milli takımın başına Türk antrenör getirme kararı hemen uygulamaya konulacak. Hiddink sonrası göreve gelmesi muhtemel Türk teknik adamlar arasında ilk sırada Ertuğrul Sağlam ve Abdullah Avcı yer alıyor.


İLK ADAYLAR SAĞLAM VE AVCI
2009-2010 sezonunda dört büyükler dışında ilk kez bir Anadolu kulübüne şampiyonluk yaşatarak tarihe geçen Ertuğrul Sağlam ile Süper Lig'e yükselttiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da beş yıldır başarılı ve istikrarlı bir performans sergileyen Abdullah Avcı'dan birinin ay-yıldızlı ekibin başına geçmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor