TFF'den F.Bahçe ve Trabzon'a ikaz

Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor ile Fenerbahçe kulüpleri arasındaki gerginliğin sona erdirilmesini istedi. Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren bir basın açıklaması yaptı.  Açıklama şöyle:"Türk futboluna yön veren ve bu ko

TFF'den F.Bahçe ve Trabzon'a ikaz

Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor ile Fenerbahçe kulüpleri arasındaki gerginliğin sona erdirilmesini istedi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren bir basın açıklaması yaptı. 

 

Açıklama şöyle:

"Türk futboluna yön veren ve bu konuda sorumluluk sahibi olan iki güzide kulübümüz arasında cereyan eden ve hoş olmayan açıklamaları üzüntü ve kaygı ile izlemekteyiz.

 

Türk futbolunun içinde bulunduğu olağanüstü durum sebebiyle başta kanaat önderi olması beklenen kulüp yöneticileri olmak üzere, futbolun içindeki tüm bireylerin azami hassasiyet ve sağduyu göstermesi gerekliliği, kamuoyunun ortak beklentisidir. Bu açıdan, özellikle futbolumuza yeni bir heyecan getirmesi beklenen Süper Final müsabakaları öncesi, camialar arasında gerginliklere ve istenmeyen olaylara sebep olabilecek bilumum açıklamalardan kaçınılması hususunu bir kez daha hatırlatmak gereği hissedilmiştir.

 

Milyonlara hitap eden kulüplerin yetkili organlarının açıklamalarının sadece sportif açıdan müsabaka seyircilerini etkilemediği, toplumsal huzuru da aynı şekilde etkileyerek kaçırdığı aşikardır.

 

Bu tür topluma olumsuz örnek olan yaklaşımların Türk Futbolundan arındırılması için çaba gösteren Federasyonumuzun bu ve benzeri davranışlara tolerans göstermeyeceğini hatırlatmak isteriz."

Prof. Dr. Mete Düren

TFF Basın Sözcüsü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor