TFF'den bir garip açıklama

TFF, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Çarşamba günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacağı açıklanan Ziraat Türkiye Kupası final maçının güvenlik nedeniyle başkente alındığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. İŞTE O GARİP AÇIKLAMATürkiye Futbo

TFF'den bir garip açıklama

TFF, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Çarşamba günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacağı açıklanan Ziraat Türkiye Kupası final maçının güvenlik nedeniyle başkente alındığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

 

İŞTE O GARİP AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF)yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
 
" Medya'da Kupa finalinin Ankara'da oynanacağı yazıldı. ve Aynı haberde Bazı illerimizin valiliklerinden ise güvenlik için garanti alınamadığı ileri sürülmektedir. Tüm bu iddialar gerçeği yansıtmamakta ve hayali bir kurguyu içermektedir. Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Ziraat Türkiye Kupası finalinin Ankara'da oynanmasına karar vermesi, sadece, maçın oynanabileceğini düşündüğümüz birçok şehrimiz arasından yapılmış bir tercihten ibarettir.
 
Bazı valiliklerden, sözde 'güvenlik garantisi' alamadığımızı iddia ederek, federasyonumuzu ve valiliklerimizi rencide etmek, kamuoyunu yanıltmaya kalkmak, her şeyden önce basının inandırıcılığı, güvenilirliği, etik anlayışıyla bağdaşmamıştır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor