TFF'den Bilic'e uyarı

Federasyon, Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic'in sigara yasağını ihlal etmesinin ardından kulübü bu durumun tekrarlanmaması konusunda uyardı. Spor alanlarında sigara içmenin yasak olduğu hatırlatılarak, kulübe gönderilen yazıda bu durumun tekrarlanması hali

TFF'den Bilic'e uyarı
Federasyon, Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic'in sigara yasağını ihlal etmesinin ardından kulübü bu durumun tekrarlanmaması konusunda uyardı.
 
Spor alanlarında sigara içmenin yasak olduğu hatırlatılarak, kulübe gönderilen yazıda bu durumun tekrarlanması halinde para cezası verileceği bildirildi.

Galatasaray-Gaziantepspor maçını Türk Telekom Arena'da izleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in spor alanlarında yasak olmasına rağmen tribünde son derece rahat bir şekilde sigara içmesi, sosyal medyada büyük yankı yaratmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor