TFF'den 'biber gazı' sansürü

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan'ın dün oynanan İsveç karşılaşması sonrasında söylediği "Biber gazı hızımızı kesti" sözü Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sansürlendi...Ümit Milli Futbol Takımı'nın, dün Kasımpaşa Recep Tayyip E

TFF'den  'biber gazı' sansürü

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan'ın dün oynanan İsveç karşılaşması sonrasında söylediği "Biber gazı hızımızı kesti" sözü Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sansürlendi...

Ümit Milli Futbol Takımı'nın, dün Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda İsveç ile oynadığı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldığı 2015 U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup’taki üçüncü maçı, Taksim'de atılan biber gazları nedeniyle uzun bir süre durmuştu...

İŞTE ABDULLAH ERCAN'IN AÇIKLAMALARI

Karşılaşma sonrasında yapılan basın toplantısında bu konuya değinen teknik direktör Abdullah Ercan'ın "Biber gazı gelmeden önce iyi oynamaya ve pozisyonlar bulmaya başlamıştık. Açık söylemek gerekirse biraz hızımızı kesti ama şartlar böyle gelişti. Yapacak bir şey yok. Ondan sonra tekrar oyuna konsantre olmaya çalıştık. Fiziki anlamda hepimiz etkilendik. Benim de ilk kez başıma geldi. İnşallah son olur" sözleri Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sansürlendi.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamalarda, Ercan'ın bu sözlerine yer verilmedi.

İŞTE ABDULLAH ERCAN'IN O AÇIKLAMALARI

"Bu maçtan önce 6 puanı çıkmayı hedeflemiştik. Üzülerek 4 puanda kaldık. Avucumuzdaki bir maçı son dakikada yediğimiz golle berebere bitirdik. Altı puana ulaşsaydık grupta avantaj elde edebilirdik ama olmadı. Oyuncularımı kutlarım. Oyunun belli bir bölümünde çok iyi oynadılar. Şimdi önümüzdeki ay içeride oynayacağız iki maça odaklanacağız. Mutlaka bu maçların ikisini de kazanmalıyız."

Abdullah Ercan, Beşiktaş'a transfer olan Kerim Frei Koyunlu'nun çok yetenekli bir futbolcu olduğunu aktararak, "Bana göre Beşiktaş çok iyi bir transfer yaptı. İleride transfer anlamında değerlendirilebilecek bir oyuncu. Kerim, A Milli Takım'da oynuyor ama çağırdığımızda seve seve takıma geldi ve iki maçta da çok iyi performans gösterdi."

Ercan, şartların uygun olması durumunda Ümit Milli Takım'ın Yunanistan ile oynayacağı karşılaşmada da Kerim Frei'e takımda yer vermek istediğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor