TFF'den Beşiktaş'a 23 milyon

  Siyah-Beyazlılar maddi darboğazdan çıkmaya çalışırken en büyük desteği kulüp eski başkanı Yıldırım Demirören’in verdiği ortaya çıktı. Bir TFF yetkilisinden alınan bilgiye göre bugüne kadar yayın gelirlerinden doğan alacaklara dair en büyük ödeme Siyah-B

TFF'den Beşiktaş'a 23 milyon

 

 

Siyah-Beyazlılar maddi darboğazdan çıkmaya çalışırken en büyük desteği kulüp eski başkanı Yıldırım Demirören’in verdiği ortaya çıktı. Bir TFF yetkilisinden alınan bilgiye göre bugüne kadar yayın gelirlerinden doğan alacaklara dair en büyük ödeme Siyah-Beyazlılara yapıldı. Beşiktaş’a önümüzdeki ayların ödemelerinin bile peşin yapıldığı ve kulübün işleyişinin rahatlatıldığı öğrenildi. Şu ana kadar Kartal’a 23 milyon lira verildiği belirtiliyor. Ezeli rakiplerinin ise bu rakamın altında bir ödeme aldığı ifade ediliyor. Tabii Beşiktaş daha fazla para alsa da sonuçta toplamda alacağı ücretin peşin ödemesini kasasına sokuyor. İlerleyen dönemde kulüp bu anlamda da nakit sıkıntısı yaşayabilir.

 

Fulya için de ödeme yapıldı

 

Bu arada yine geçtiğimiz günlerde Fulya Tesisleri’nin yapımı için federasyona getirilen raporlar karşılığında Beşiktaş’a 3 milyon lira nakit ödeme yapıldığı bildirildi. 1984 yılında hizmete açılan tesisler, Siyah-Beyazlıların Ümraniye’deki Nevzat Demir Tesisleri’ne geçtiği 26 Temmuz 2002’ye dek kullanılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor